Kuonokumpu

- pieni perheyritys, jonka taustalla häärii suuri perhe. 

Kuonokummun koirapuiston yrittäjinä toimivat Janne ja Krisse. Koirapuiston testaajina ja tuotekehittäjinä toimivat saksanpaimenet Selma ja Nitro.

Ennen koirapuiston rakentamista tontti ehti olla vuosia tyhjillään ja se olikin päässyt melkoisesti villiintymään. Onneksi meiltä ei sisukkuutta puutu, joten tartuimme tuumasta toimeen ja lähdimme risusavottaan!

Olemme suuren uusperheen vanhemmat, joiden pesueeseen kuuluu yhteensä viisi lasta, kaksi saksanpaimenta ja kaksi Maine Coonia. Krisse on ammatiltaan luokanopettaja ja rehtori, Janne puolestaan projektipäällikkö sähköalalla. 

Olemme perhekeskeisiä ja äärimmäisen koirarakkaita ja näiden pohjalta syntyi ajatus uudesta koirien leikkipuistosta. Olemme rakentaneet puistoa koko perheen voimin, vain kissat ovat luistaneet näistä talkoista! Puisto on myös rakennettu maalle, joka aikoinaan kuului Jannen äidille ja näin jatkaa äidin perintöä. 

Työt tontilla aloitettiin kun maa oli vielä lumivaipan alla. Olemme työskennelleet kaikki vapaat hetket, matkassa mukana ja apuna niin lapset kuin koiratkin, jokainen omalla panoksellaan.

Voimme sanoa, että tämä puisto on rakennettu rakkaudella ja hikikarpaloita säästelemättä. Isännän partakin on risuja polttaessa lyhentynyt monta senttiä!

Ennen kaikkea tämä projekti on ollut meidän perheelle yhteinen. Puisto on sekä meille yhteinen harraste että turvan tuoja lapsiperheen taloudelle. 

Tämä on meidän juttu! <3

Puiston kuulumisia pääsee seuraamaan Blogissamme (linkki yläpalkissa) ja erityisesti useammin päivittyvissä instassa ja facessa @kuonokumpu